Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

torsdag 8 december 2016

Halloj!

Halloj från en annan dator än den vanliga jag annars använder.
Jag har talat om att nån gång köpa mej en egen dator att ha i målarlyan när jag behöver titta på bilder som jag ska måla av och dylikt. Men alltså det var långt in i framtiden.
Nu gick det som så att när jag var i skolan i lördags passade gubben på att investera en åt mej som en tidig julklapp. Vilken överraskning att komma hem till. Har jag nämnt att han är bäst min gubbe!
Nu är det vissa installationer som ska fixas och jag är ju inte den mest tekniska, har problem redan när jag ska få igång tv apparaten. Så jag väntar snällt på ett och annat.
Därför ingen bild i dag och det känns konstigt. Dessutom har vi varit borta en hel del av kvällen och alldeles för mörkt att fotografera när vi kom hem.
Vi har ett födelsedagsbarn i helgen som vi jagat present åt och gjorde veckoslutsinköpen samtidigt.
Det har varit sista modellteckningskvällen i skolan före julen men jag var alldeles slutkörd när jag kom hem i dag och hade inte kunna koncentrera mej på kroppsproportioner i två timmar. Det kräver faktiskt sin kvinna. Sov stundvis i bilen in till stan och var alldeles omtöcknad när vi var framme.
Nu är det inte mycket kvar av dagen men det bästa har vi sparat till sist, nämligen Jul med Ernst!
Halleeeluja!Äntligen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar