Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 4 december 2016

Knåssi


Vaknade till en bedårande vacker syn utanför köksfönstret i morse.
Men jag kände mej "knåssi" Hade grym tobakshosta som satt långt nere i lungorna och snorade konstant. Och på det värk i ryggen. Ja när jag riktigt tänker efter var det verkligt synd om mej.
Men hostan och snorandet har gått om och jag har kommit fram till vad det kan bero på. Ingen förkylning utan det är från dammet av tavelkritorna vi använde i skolan. Det var ett fasligt taveldamm i  tecknesalen hela gårdagen.
Ryggen har jag känt av lite till och från och efter att ha stått med handen uppe vid staffliet så många timmar som det faktiskt blev så är det väl inte konstigt om ena änglavingen fått sej en törn.
Gårdagen tog faktiskt all energi från mej. Låg bortom all räddning på soffan mellan sju och åtta i går kväll och sov tio timmar i sträck i natt. Det tar så mycket mer på krafterna än man kan tro.
Så det går på halvström i dag men det gör ingenting, vi kör nämligen ledig dag i morgon så det blir liksom extra lång helg.
Jag tar några varv på sockstickningen, kör en tvätt och diskmaskin. Ungarna har kommit och gått, mätta i magen och en varm tacksam känsla har lagt sej i mitt bröst.
I dag behövs inte så mycket mer.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar