Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 8 mars 2019

Dagen till ära




Dagen till ära besökte jag blomsterhandeln i byn och plockade ihop sådana blommor jag tyckte så trevliga ut. Det är alldeles för sällan det finns färska snittblommor i detta hushåll, unnar oss (mej) liksom inte.
Jag tog halva dagen ledigt i dag och tog en stressbehandling hos min massör. Jag är inne i nåt väldigt ont och arbetet snurrar i mitt huvud dag som natt. Sömnen, andningen ja hela jag blir lidande och i nuläget tåls ingen stress alls utan att jag får tungt i bröstet. Så helg kom passligt och så får jag se sen.


I går var jag till frissan och gjorde en upputsning och efteråt åkte vi in till stan. Köpte mej några dahlialökar som jag senare i vår ska försöka hålla liv i. Det kan bli ett projekt i sej.



Ruggigt  och blött väder ute så jag är så glad att få spendera kvällen inomhus. Inlindad i pläd med tända ljus. Den, vinterkänslan återkom i dag i och med snön.
Glad kvinnodags kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar