Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 9 mars 2019

Värr än vävassjuuko!


På förmiddagen stack vi iväg till Hirvlax med en korg fyllt med keramikalster, närmare bestämt tretton stycken skålar, kaffekoppar och nåt fat. Det var nog ganska precist vad som rymdes i den stora brännugnen som både Solvej och jag fyllt på tidigare. Nu var den full och när dörren stängdes till ugnen sattes den igång. Och nu fick jag just veta att ugnen var uppe i rätt temperatur men så ska den stå så åtminstone över natten. Jag har faktiskt inte riktigt koll på detta med bränning när jag inte är närvarande.


Vi for via Rådhusgalleriet för att titta på Konstringens års utställning när vi ändå hade vägarna förbi. Flera riktigt trevliga målningar.
Och drejklådan hade satt in en stöt under bilfärden hem så det var bara att knåda till några klösar. De blev till fyra vaser och en såssnipa som i ett senare skede ska få handtag också. Den här leran trivs jag mycket bättre med än rödleran jag hade i början.


Eftersom det varit så svinkallt idag drogs hundpromenaden ut till kvällen. Gick riktigt bra det också och vi fick njuta av vackert färgspel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar