Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 16 mars 2019

Home alone


Skickade gubben med tåget till Go Expo, kamera och foto mässan till huvudstaden i morse.
Själv for jag hem och röjde i röran. Måste plocka om helt i två garderober för att få in allt som har med lerhanteringen att göra. Nu har det mesta stått utspritt på golvet och jag har inte velat se in i rummet när jag gått förbi. Men nu är det fint som snus.
På eftermiddagen begav jag mej till farmor. Där var det huset fullt kan man säga. Fick sen se två hem inne i stan som jag inte besökt tidigare.
Är så glad i min Monstera som är ny för dagen. Har hållit i den för några dagar sen men tyckte den var onödigt dyr, idag var den nedsatt till halva priset. Sjukt nöjd över att jag väntade.
Monstera är så förknippad med min mormor, hon hade den största jag sett, gick ändå opp i taket och stod i en stor träkruka morfar hade gjort.
Om min överlever nästa vecka är jag nöjd.
Har just ätit en brakmiddag här hemma i min ensamhet. Sötpotatis grisfile´ i turkisk pepparmarinad och cesarsallad. Ska nu rulla över till soffan och läsa bok fram tills att jag hämtar gubben från tåget hem igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar