Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 4 april 2012

Äggsjuk



Hade planerat att baka nåt till helgen i kväll men planerna omkullkastades bestämt av gubben. Här skulle åkas till Kokkola för att spana in nån tv grej (själv är jag ingen hejare på sånt). Nåväl tänkte jag, ska ju ändå ha handlat hem lite mat.
Jag lutade mej tillbaka i sätet och fick en trevlig pratstund med gubben och yppade mina orangeritankar för honom som jag också gjort förut men ibland tystas jag ner direkt och så kan jag bli överraskad som i dag när det inte käftades emot utan frågades hur jag tänkt mej och så. Så jag babblade på medan jag viftade med armarna och förklarade och blev allt ivrigare. Nå inget blir av det där nu än på några år men drömma får man och jag var nöjd för stunden.
5 rådjur hoppade plötsligt upp på vägen och jag hoppas verkligen att de alla klarade sej för trafiken var rätt livlig. En otäck krock hade skett strax utanför Kokkola och polisen dirigerade trafiken. Läskigt när man inte riktigt vet vad som hänt utan ser bara ihopknycklade bilar.
Det närmar sej den tiden när man ska "ägga" sej rejält och jag köpte glasägg vid Anttila att ha godis i. Nu inbillar jag mej att godiset ska finnas kvar ett par dar i alla fall. Besökte inredningsbutiken Village och det är en trevlig liten butik att gå omkring i och se allt vackert och färggrant de har. Köpte därifrån två porslinsägg bara för att de såg allmänt trevliga ut. Kollade också in att affären är rätt rullstolsvänlig och det gillar jag.

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar