Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 23 april 2012

Smak av vår



Ljuvligt ljuvligt att komma hem i dag till solsken. Flugorna hade hittat husväggen och de som jag annars blir hysterisk av tog jag i dag emot med öppna armar.
Sonens och mina tankar hade samma väg så efter att vi intagit vågrät läge en stund och mättat våra magar for vi ut för att tvätta bilarna. Onödigt, troligtvis men en natt får de i alla fall stå och blänka. Skurade våran bil på insidan också efter en lång vinter med bara slarv och körande. Ett gruslass,lappar,kvitton och alltför många cd skivor rensades ut. Tassavtryck finns på säten efter att Zeb våldsgästat bilen.
En suddig bild på Skilla har jag i dag. Det enda vårtecknet i växtlighet hos oss. Har försökt en massa år att trotta ner lökar men de stenvägrar visa sej ovanför jorden och skulle de mot all förmodan göra det blir det enbart med några fjuttiga blad, och det retar mej nästan ännu mer. Vårkrage som var och varannan har finns inte heller här utan dem har jag också lyckats få livet av vilket förvånar blomsterentusiaster. Men ser ni Skilla det har jag, hela två stycken!
Nu är jag så in i dödens trött att här inte blir mera gjort än att slänga sej framför tv klockan 21.00 för att se U2 360 grader i Los Angeles på Yle Teema. Har du inte sett den enorma scen (störst någonsin tror jag) de hade så kolla in den. Den var otrolig med sin ljusshow mot Helsingfors kvällshimmel när jag och gubben var på konsert.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar