Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 10 april 2012

Rivstart



Allt var förberett in i minsta detalj för morgonen, allt för att vi inte skulle behöva stressa eller ha tidspress. Patrik var först uppe och skulle hämta in både tidningen och Zeb. Hastigt var han in tillbaka och meddelade att ingen hund syns till, allt som fanns kvar var en stump av linan. Detta lade fart under fötterna på oss alla och gubben och jag hoppade i bilen för att leta i byn.
Det tog inte lång stund före vi hittade honom sittandes på en gårdsplan några kilometer bort och se allmänt dum ut med linan hängandes efter sej. Jag steg ur bilen för att öppna bakdörren åt honom men hann bara stiga upp så hoppade han upp i framsätet och var redo att åka hem. Själv fick jag sätta mej där bak. Det var dagens äventyr och motion för hans del. Vilken stjärnrestaurang han besökt under vägen lär vi inte få reda på men han spydde i morse och hade skitit ner sej när jag kom hem så det har varit riktigt hejsan.
Friluftsmänniska och sportig som jag är tog jag cykeln i morse. Tänkte nog under dagens ihållande snöfall om det nu var så smart men vägarna var bara igen till eftermiddagen och vägen hem gick som en dans.
Har haft softaste kvällen på länge och har bara rört mej mellan pannrummet köksbordet och datorhörnan där jag suttit och jobbat med "projektet" en lång stund i kväll. Har utspritt papper penslar och färger över hela bordet. Men jag börjar vara på slutrakan och det ska bli så skönt att få ge ifrån sej allt material så är det andra som får ta över sen och göra besluten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar