Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 27 april 2012

Ahoj! = Hej!



Packat och klart eller nästan i alla fall. Har en tendens att ångra, ta bort och lägga till.
Men pass pengar och solbrillor lär vara det viktigaste. Ypperligt väder utlovas i Prag, runt 25 grader är inte fy skam.
Jag som sett så lite av världen och egentligen aldrig varit intresserad har ändrat totalt. Har längtat så efter den här resan ända sen planeringen kom igång. Tack vare firman ser jag ut att komma längre och längre. Det var de som först tog mej till Tallinn och jag gick och nynnade på en låt som då var aktuell" Oh my God I can´t belive it I never been this far away from home."
Den låten har också nu funnits i mitt huvud för nu blir det ett steg längre. Så är det ju det här med flygningen, som jag inte är ett dugg rädd mera (kan jag ju säga så här 9 timmar innan). Ska bli riktigt roligt att komma upp i luften. lite magiskt där ovan molnen faktiskt.
Bara vi nu hålls på benen allesammans. Jag har det underbaraste resesällskap med mej och så roligt vi haft de senaste dagarna över vår resa så får vi garanterat lika många skrattimmar som soltimmar.
Och ni stackare som lämnar hemma och är inne och läser här önskar jag en härlig vappen och en glad 1 maj.  Går allt väl är jag troligtvis tillbaks här igen nån gång under 1 maj med foton och upplevelser.
Ta hand om er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar