Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

torsdag 5 april 2012

Att ha fredag en torsdag



Så fantastiskt med fyra dagars arbetsvecka och känslan av att ha fredag redan på torsdag, tänkt två fredagskvällar efter varandra, hur bra är inte det?
Sällan jag orkar ta tag i den där städningen kvällstid men tydligen gör ljuset och påsken magi även med mej. Så nu har jag rusat runt i huset med mopp och trasa och allt blev mycket trevligare med rengöringsmedlet SPRING från maison belle. Att det är baserat på naturliga produkter och varken innehåller blekmedel eller amoniak gör inte saken sämre och nu doftar hela huset majkalas, tänka sej!



Rena lakan i sängarna och jag får åter sova på mitt fina egengjorda dynvar. Har haft det i ett par års tid och konstigt nog har mamma fått ett likadant :) Hasse har också fått ett med texten "Ont det gör ont men det går" Lena Ph, eftersom det kunde vara hans motto. Faktiskt har gubben inte fått nåt men kom på ett riktigt bra för en stund sen "Fönt ja en körv så huppä ja i älva! Ha ha, den va bra.



Så nu känner jag att jag kan slappna av och börja njuta av påskhelgen och mina vackra tulpaner, 20 stycken blev det i dag.
Vill önska dej kära läsare en underbar påskhelg redan nu fast jag säkert kommer att dyka upp här titt som tätt. Ta hand om varandra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar