Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 22 april 2012

Söndagen som kom och gick



Dagen som började solig och vacker har sakta men säkert återgått till det vi är mera vana vid, nämligen mulet och regn. Men vi tog  i alla fall tillvara solstrålarna ett par timmar på förmiddagen. Fixade lite i stenrabatten fast jag vet att det är onödigt tidigt men ibland klarar jag inte av att se allt bråte efter vintern och efter allt grävande som pågått här.
I dag blev också vår utställning i Rådhusgalleriet klar och Patrik gav mej en finskjuts i sin Golf till Nykarleby för att hämta hem tavlorna. Kom att tänka på hur härlig vårkväll vi hade för några veckor tillbaka när det var vernissage och jag gick med lätta steg i mina tygskor och alla fönster till gallerian stod öppna för den underbara vårbrisen. Vart tog det fantastiska vägen?
Erik har farit tillbaka för ännu en skolvecka och fortsättningen på vitrinskåpet. Har fått se bilder på nederdelen som är klar förutom handtag och lack då. Ser riktigt bra ut i ask som är träslaget.
Fick i helgen en sån där snilleblixt som jag får titt som tätt på en sänggavel som jag tänkt ha pojkarna att göra. Båda såg de lite tveksamma ut och rådgjorde för och nackdelar (mest nackdelar då) med varandra medan jag ivrigt övertygade dem om att det kommer att bli fantastiskt bra. De lovade åtminstone att göra ett försök när tid och möjlighet finns.
Kan det bli bättre än att ha händiga snickrare i huset. Skulle inte tro det.
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar