Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

torsdag 12 april 2012

Ostlycka och frissabyten



Aahhh osten är fixad till helgen och jag är nöjd.
Har verkligen kommit igång på ostar på riktigt nu. Har alltid haft en förkärlek till osten men nu har den ersatt både snacks och godis. Den här Cheddar osten är en riktig höjdare i soffhörnet en fredagkväll med ett glas rött. Rena rama lyxen för mej. Undrar hur mycket man kan sätta i sej före man får nog? Har ännu inte kommit så långt.
Har i kväll besökt den nya frisörsalongen Esse Klippet för att få mej en näst intill militärfrilla. (Nästa gång rakar vi...eller så inte) Nya snygga lokaliteter befinner sej Sandra och Ciina i nu och det kändes riktigt hemtrevligt och ombonat. Jag har haft flera frisöskor i mitt hår de senaste åren. Det har blivit byte pga barnafödande och flytt för frissorna och nu är jag tillbaka till Ciina som frissade mej flera år så länge hon hade hemmasalong. Det roliga är att vi är barndomskamrater och min mormor skötte om oss båda när vi var i barnträdgårdsåldern. Det var också hon jag stod med under golvlampan vid mormors och jämförde vem som hade större bröst.Sånt var viktigt i den åldern ska jag säga. Oj vad vi skrattat åt våra dumheter många gånger. Hur som helst väldigt trevligt med en pratstund med henne, det blir ändå inte så ofta.
Så ja, en arbetsdag till sen sätter vi tänderna i ostarna. Så bra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar