Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 18 april 2012

Besöka en vän


Så där ja, nu har jag fått mitt wienerbröd och det var lika sliskigt sött som jag önskade.
Mera detaljer om Pragresan har vi fått och nu är jag ännu mer inspirerad av att åka. Guidning, kvällskryssning på floden Vltava med middagsbuffe´ ombord, rundvandring i ölbryggeri med middag på restaurang och shopping m.m. Låter hur bra som helst.
Fick ett sms i dag där min kära vän från 12 år tillbaks i tiden ville ha mej på besök. Tackade förstås ja, vi har inte träffats sen före julen, bara ringt och så. Det skiljer 34 år på oss men om inte ålder gör mera så spelar det ingen roll att man blir gamlare för vi är som jämnåriga då vi träffas. Känner varandra utan och innan.
Det var rätt sorgligt den dag jag bytte arbete för fastän vi bara hade arbetat tillsammans några veckor så hade vi totalt hittat varann, och just i det ögonblicket kändes 15 km och olika byar som nåt oöverkomligt. Men vi fortsatte hålla kontakt och det är jag evigt tacksam för.
Specialonsdag, ni har väl inte glömt? håller på till 23.00! Väckarklockan ringer 05.00. Gäsp...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar