Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

torsdag 19 april 2012

Projektet rott i land


Jag har varit galet trött i dag.
Får kanske skylla mej själv. Efter 2,5 stora muggar kaffe hos härliga väninnan och kakfat dignande av hembakta läckerheter och timmar av skratt och förtroligheter. Efteråt två timmar specialonsdag med en röst som vänder ut och in på hela mej tänkte jag att det är enkelt att lägga sej och sova när man ändå stigit upp före tuppen. Hade räknat med ca 6 timmars sömn. Det blev 3.
Så ögonen har gått i kors på mej i dag och jag har inte kunnat tänka räkna eller hålla reda på datum.
Men tog mej en välbehövlig lur när jag kom hem och nu är jag som en ny människa. Har hunnit en vända till stan för påfyllning i kylskåpet och fick hämta min mobil som varit på service. Bara skalet är det gamla, allt annat nytt. Bytte på samma gång simkortet som också trilskat och nu har jag inte en endaste kontakt kvar. Börjar om på ny kula och hoppas jag hittar de värdefulla telefonnumren till alla mina släktingar, bekanta och supervänner.
Projektet jag hållit på med har jag nu från min sida rott i land och har gett över stafettpinnen till Uffe och Tii som tar hand om resten. Skönt att ha det så långt men måste erkänna att det på samma gång gett blodad tand. Nästa månad ska jag delge er allt om det hela. Vet inte i nuläge hur mycket jag kan orda om det. Så vill jag ju veta först om det faktiskt går hela vägen.
I kväll har jag hopp om våren.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar