Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 17 april 2012

Tisdagstrasan



Jag måste få fortsätta att gotta mej i sommarbilder.
Det är en typisk tisdag med huvudvärk, en kropp som inte trivs i kroppen och känslan av en sur urvriden disktrasa slängd i sophinken. På botten alltså.
Jag orkar inte kommentera vädret, de sista krafter jag har i dag ska inte skitvädret få.
I stället ska det bli en "skötomdejkväll" har jag bestämt, med fotbad, ansiktsmask och målning av tånaglar. Och en varm inbjudande bastu. Borde först ta en tur med hunden. Men hur sjutton ska man motivera sej till det?
Vi fokuserar på morgondagen i stället tycker jag. Den ser ut att bli bättre, mycket bättre.
På jobbet är det info om Pragresan vilket ska bli riktigt intressant. Info betyder bulladag! Med bilden av ett wienerbröd i huvudet ta man sej galant till klockan 14.00. Har jag förresten sagt att jag inte fodrar särskilt mycket?
I radio Vega finns ett program som heter Specialonsdag som går onsdag! kvällar 21.10-22.15 (tror jag). Gissa vem det handlar om i morgon! LEONARD COHEN jojjomensan, då får man önska låtar via e post, sms eller ringa till programmet. Vissa har ju redan önskat. Vore jag inte en sån fegis och skallrade tänder när det blir lite spännande hade jag ringt in till programmet och lovprisat mannen.
Men i alla fall, jag har dragit mitt strå till stacken.

1 kommentar:

  1. jaha tå var e ti lys så örona fladrar tack fö info mamm

    SvaraRadera