Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 1 april 2012

1 april



Så står det plötsligt 1 april i almanackan och riksåttan ska tydligen agera landningsbana åt flygen i sommar :):):)
Roligt att märka att skaren höll i morse och vi njöt hunden och jag där vi gick över åkrarna med solen som värmde och svanor uppe i det blå. Plockade videkissor som jag sen här hemma gjorde en enkel dörrkrans av. Lite vill man väl ändå piffa till påsken.
Annars har dagen gått i maklig takt och vi har egentligen bara varit. Lite glidminor har jag rensat bort runt hundkojan eftersom allt kommer fram nu när snön smälter. Erik har haft en hel del olika pappers ifyllande som vi tittat på tillsammans och nu är det mesta löst. Han har ett uppbåd på kommande i höst nämligen. Pappersarbete är det värsta jag vet och hellre städar jag skithus än hamnar på kontor.
Kvällen kryper sakta på och snart ska Erik till skolan för ännu en vecka. Han är nu på god väg med sitt vitrinskåp och det mesta verkar flyta på. Det är ju bra då han ännu har bilskola på gång. Påskvecka innebär kortare arbetsvecka och ett tu tre är det helg igen. Bra va!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar