Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 31 mars 2012

Härliga lördag


Fastän morgonen var kall att vakna till blev sen dagen rätt varm och skön. Visst blåste det ute på vidderna men höll man sej i lä var det perfekt.
Mina stora starka karlar har hållit till på vedbacken nästan hela dagen för att säkra värmen för kommande vintrar. Svärmor bjöd oss alla på köttsoppa och det tackar vi för.
Själv har jag hållit på med det som lördagar brukar innehålla nämligen klädtvätt i mängder. Det var sportväskor och skolväskor fulla med smutstvätt som nu är åtgärdade.
En lättnadens suck drar jag sen Zebs klor är fixade. Det gick riktigt bra med munkavlen så länge gubben också satt bredvid och kliade mellan öronen. Efteråt var Zeb riktigt till sej, precis som om han fått livet tillbaka. Fick förstås godis eftersom han varit så duktig. Stackarn som ska vara så rädd och dessutom ha en extra klo på ena baktassen.
Fick en supernyhet av Erik gällande sommarens musikupplevelser. Det svenska bandet Jerusalem kommer till Humle i augusti och spelar på samma scen som Orion också ska spela på. Förstod att det känns rätt häftigt för pojkarna, nästan lika kul för mammorna också kan jag tro. Jerusalem uppträdde 2009 på Pörkenäs och då var vi också där och diggade. En av de bästa konserter jag upplevt i nejden faktiskt.
Med den här farten blir det en super musiksommar i år och sånt gillar vi.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar