Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 23 mars 2012

Möt våren i färgstarkt


Så ser alltså jackan ut som jag köpte.
Gillade den från första stund och efter att jag betalat för den ringde jag gubben för att höra var han var för att få visa mitt nya kap. Yrade på där i rulltrapporna på Stockmanns i Helsingfors där jag handlade den och eftersom gubben höll till på elektronikavdelningen nere i källaren tog det sin tid.
Alltså det säger jag bara, inte behöver man åka längre än till Helsingfors och Stockmanns för att shoppa. Jösses ett sånt utbud av allehanda ting.
Först gick vi på herravdelningen för gubben var också hör och häpna på köphumör. Armanikostymer och läckra hattar, enbart för stiliga herremän med mörka stämmor. Kärade ner mej där direkt och gick och strök över hattarna en god stund.


Vi måste förstås söka upp Varax läderlappsfåtölj med Marimekkoöverdrag, sen stå där och beundra.
Efter våra turer på de olika avdelningarna (nu blev det ändå mest klädavd.) sökte vi oss till Robert´s coffee för kaffe och bulle för att sen rusa glada och nöjda iväg mot tågstationen.


Redan i provhytten konstaterade jag att färgen på mitt läppstift har samma nyans som jackan och det var alltså det som gjorde att jag köpte jackan. De flesta av er utgår väl från färgen på läppstiftet när ni köper nåt, eller?

4 kommentarer:

  1. den va snygg !fast rödare än va ja trodde - så min gambäl jacko er int alls sama färgo - å läppstifti matcha PERFEKT !

    SvaraRadera
    Svar
    1. Och ute faller snö och just nu känns det långt till att svassa runt i vårjacka och plutande läppar :)

      Radera
  2. Vilken härlig färg, så fräscht :) sitter här och är lite avundsjuk, vill också se carl larsson utställningen...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Veronica. Ja utställningen var verkligt imponerande och jag är tacksam att vi "råkade" hamna där.

      Radera