Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 2 mars 2012

Dilemma


Mitt stora dilemma just nu är att jag vill göra så mycket att inget istället blir gjort.
Hur kan det då bli så där? Tusen saker som jag borde reda upp (tidningar,kläder och det eviga hundhåret) såna saker.
Känner att jag i helgen vill baka, bröd och kakor och känna mej så där duktig och huslig. Men blir det fint väder som de lovat blir det nog nån långpromenad och bara njuta,njuta.
Har en känsla av att allt faller mellan fingrarna på mej och i stället blir inget till nånting och det slutar med att jag blir sur och inåtvänd.
Känns som familjen varit mycket splittrad den här veckan och Patrik har jag inte sett sen onsdag eftermiddag fast vi bor under samma tak. Han jobbar på för fullt och nya bilinköpet hägrar för honom om nån månad och han verkar nöjd och glad.
Erik for just med kompisar på moped ut i det hala och falska föret så nu sitter jag med mitt lilla harhjärta i halsgropen tills han är hemma igen. En mors stora oro.
Men det behövs inte mycket för att göra mej lycklig i kväll. En bukett röda tulpaner och en Artline penna från Bokhandeln till mitt projekt håller mej nöjd ett par timmar i alla fall. Så kom inte och säg att jag är svårflörtad när det gäller lycka, till det behövs väldigt lite.
Men nu till görat, fram med dammsugaren ett par minuter så fredagstvagning och efter det ostbricka framför tv:n och Skavlan. Sen är det inte långt till John Blund.
Ha det bäst kära ni.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar