Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 10 mars 2012

Inredningsnytt


När man anar vår i luften och ljuset återkommer vaknar inredaren i mej.
Jag kollar alltid inredning på nätet och i tidningar men för det mesta sätter ekonomin käppar i hjulen. Drömma kan man alltid och många gånger kan man få ett lyft med bara små förändringar.
I dag hämtade jag min senast inramade tavla från Studio T-A. En Zebra i svartvit med svart passepartou och svartsilvrig ram. Visste redan när jag målade den att den kommer att få plats över vår röda bäddsoffa i hallen. Studio T-A ligger passligt bredvid Sunds lilla affär in i stan och jag svängde så in där med min tavla under armen. Ögonen föll genast på dessa snygga betongkrukor med sköna gröna växter i. Jag som har värsta beslutsångest visste genast vad jag ville ha och önskade gubben varit med, han skulle blivit så imponerad på lilla frun. Glad i hågen styrde jag mot bilen med min tavla och en stor pappersväska med nytt inredningsmaterial.
I bilen låg redan en ny vardagsrumsmatta så jag var rätt nöjd. Den är inte väldans speciell men med tanke på hundhår så fick det bli en lättskött och att den dessutom var sista exemplaret och nästan gavs bort gratis kunde jag inte annat än ta hem den.
Städningen gick som en dans när jag visste att jag hade flera nya saker att sätta fram.


Gamla mattan fick ta plats i hallen och kuddar togs från sovrummet och vips var det som om allt stämde. Ja allt utom de äckliga tapeterna då men det är sånt jag får leva med en tid ännu, men vänta bara. Röda soffan som inhandlades för flera år sen gör mej fortfarande glad. Vilken tur att jag var modig den dagen och stod emot gubbens funderingar om en beigebrun variant.


Ja det var dagens dos av inredning och den borde hålla mej nöjd ett litet tag. Åtminstone i kväll så länge det är nystädat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar