Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 26 mars 2012

World Tour 2012



Ja det var ju nånting fantastiskt på gång.
Men måste hålla tyst om det tills i dag när det kommit ut officiellt, men ujuj så svårt när man vill skrika fullt ut av lycka.
2 september kommer ca 10.000 människor att samlas på Sonera Stadion i Helsingfors och svimma av en smula av den mörka rösten. Jag som förstått mitt bästa och blivit medlem i klubben har fått förmånen att få förhandsbeställa biljetter för att få vara med i gänget av de som får de bästa platserna. Så nu är goa mamma och jag nästan på väg till huvudstaden redan.
Gårdagen var en enda lång pina i väntan på att Jarkko Arjatsalo skulle mejla om jag fått mina biljetter bokade och så klart tog det till sena eftermiddagen före det efterlängtade mejlet dök upp. Startade datorn ungefär var 10:de minut för att kolla och gubben fick ingen spelro på datorn han heller. Suck...
Men nu är allt klart, bara den lilla detaljen att betala kvar.
Den där Jarkko är en superman. Han var den som startade klubben som har medlemmar över hela världen och är själv god vän med Leonard och har fått träffa honom vid flera tillfällen. Han ordnar olika meetings överallt i världen och Leonards ö Hydra har det ordnats flera träffar på. Senaste konserten såg jag var han satt och pekade ut honom för mamma. Den här gången ska jag om tillfälle ges skaka labb med honom och tacka personligen. Han lägger ner otroligt mycket av sin egna tid för att vi ska få information om vad som händer och sker.
Satt så i går med blyertspennor och skissade tills hela armen var svart på mej. Nu har jag nåt nytt som måste få ram och hedersplats.



Kvällen till ära ska ni få en låt, från mej till er.

2 kommentarer:

  1. Wow,moster ir no konstnär ho!he var barnens komentar tå de såg bilden.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack tack! Nö vart no moster glad!

      Radera