Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 11 mars 2012

Årets första uteservering


När solen värmer så skönt som den gjort idag blir jag verkligen sugen på terrasshäng.
Det är det vi är bäst på om sommaren, att hänga på terrassen så mycket som möjligt. Det är ett ställe där hela familjen trivs och en naturlig samlingsplats. Där infinner sej de långa diskussionerna och där har ungdomarna vädrat sina framtidsdrömmar och planer.


Alltså sökte vi fram plädar,bryggde kaffe och tinade upp varsin bulle. Bar ut allt på terassen för att vira in oss i plädarna, njuta av kaffet och grina glatt mot solen.



Zeb är förstås alltid med på ett hörn när det vankas bulle. I dag fick han dock ett tuggben och när han slukat det lade han sej tillrätta för att njuta livets glada dagar.


Bäst jag sitter här och skriver hopar molnen sej där ute och solen får snart se sej besegrad. Men vi har en fin helg bakom oss och snart är det dags att ta tag i en ny vecka. Den sista före gubben och jag tar vinterledigt så med det i tankarna ska vi ta oss igenom den här veckan också. Ett litet orosmoln finns och det är mitt knä som bråkar och håller på att bli riktigt jobbig. Få nu se hur det blir.
I kväll väntar vi gäster hit som en bra avslutning på dagen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar