Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 9 mars 2012

Du är så välkommen fredag


Åh dessa tulpaner! Jag får inte nog.

Det känns som att veckans dagar suttit en efter en på mina axlar och tyngt ner mej längre och längre i dyn. Nu sitter jag här alldeles mossig men lycklig över att det äntligen är fredag kväll och redan vid eftermiddagen lade hjärnan av. Hade fullt sjå att läsa av siffror,skrev fel datum och var allmänt slöddrig. Sade åt min jobbkompis att jag snart inte vet vad jag heter men så länge man kan sitt anställningsnummer kommer man långt.
Besökte lokala banken för ett antal uttag och överföringar. Sista lappen jag fick lämnade jag att stirra på och bankfröken fick säga åt mej att även den skulle signeras. Tackade för upplysningen och försökte ursäkta mitt beteende med att det var den tiden i veckan när hjärnan är bombad och totalvägrar samarbeta. Herregud! Fortsätter det så här sitter jag på anstalt om max 5 år.

Hade väntat underverk av mej själv i kväll i form av städning men det har jag glömt sen länge. Försöker igen i morgon när jag förhoppningsvis är piggare. Nu ska här skrubbas bort arbetsveckan, krypas in i en tjock mjuk frottebadrock och sen invänta Skavlan. Det är då mitt fredagsfrosseri av ost och kex tar sin början. Så välkommen ska du vara härliga kväll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar