Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 25 mars 2012

Söndagen som kom och gick



Klockan är 19.30 och det är fortfarande ljust därute. Underbart!
Men kvällen kom ändå hastigt i dag så lite märktes det att vi blev norppade på en timme.
Har pysslat på med olika projekt i dag och har förstås inte orkat hålla mej borta från skurtrasa och dylikt. Fortsatt med klädskåpen och har nu en hög med kläder som ekorosk får ta hand om, mest urtvättade arbetströjor och sånt.
Har också gjort en blyertsteckning som jag är mäkta stolt över, hoppas man får vara det. Lite finjustering ännu när jag gått förbi den och sett från olika vinklar men inte mycket. Det är tänkt att ni ska få se den i morgon. Har annars gått och varit hysteriskt smånervös i dag och väntat på ett besked och jag säger bara, inget är som väntans tider! Mer om det också i morgon.

Dagens bild är en inbjudan till MIO målarnas vårsalong. Vernissage har vi på onsdag klockan 18.00 med småplock och mingel. Känner nån av er att ni vill till Nykarleby på onsdag så har jag rum i bilen. Bara att höra av sej. Annars är utställningen öppen till 22.4.

Så gick då min lediga vecka och snart får jag titta över arbetsväskan. Men jag är så nöjd med min ledighet, jag har fått vila och uppleva nya saker och fått nya intryck. Så med det i bagaget känns det bara roligt att återvända till jobbet. Så har jag en vecka med många roliga saker framför mej så ny vecka, kom bara kom.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar