Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 4 mars 2012

Sköna helg


Vid dagens sista utfärd hittade jag lite videkissor att dekorera tulpanvaset med.
Alltså vilken helg vi haft! Sol sol och åter sol. Så mycket bättre kan det inte bli och jag hoppas alla som haft möjlighet har släppt alla måsten och bara varit. Det har åtminstone jag.
Startade i morse med att pröva om skaren höll men inte ens Zeb höll den utan han plumsade glatt igenom den skarpa snöytan. Men så vacker vår värld då var i vitt och silverliknande kristaller som dalade ur björkarna i solskenet. Tror inte ens sommaren slår denna bild enligt mej.
På eftermiddagen värmde solen så skönt här på terassen och pojkarna och jag härjade med Zeb i snön.
Sen här mot sena eftermiddagen kunde jag bara inte hålla mej inne utan tog ut Zeb en tredje gång och tog det sista av solstrålarna.

Det som väntar kvar av den här dagen är en tur till Terjärv. Efter en mycket lång hemmaperiod ska Erik tillbaka till studierna och snickrandet. Roligt för honom men för mej hade han nog fått stanna hemma några veckor till för tiden har gått så snabbt. Han är för det mesta som ett gladpiller åt hela familjen och tar inga bekymmer i onödan utan tror att det mesta löser sej ändå.
På mornarna har han läst Zits för mej, alltså en serie i ÖT som för det mesta handlar om Jeremy och hans morsa som vill honom så väl men som för det mesta blir väldigt pinsamt för Jeremy.
Han identifierar ofta vår hemmasituation med den serien och kan sitta och flina åt mej och säga att mamma det här borde du läsa. Nu har jag faktiskt börjat klippa ur serien för att spara för kommande tider. Man vet aldrig när man får användning för sånt.
En gång mamma, alltid mamma.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar