Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 3 april 2012

Telefonstress



I två dagars tid har jag hållit på att ringa för att få lilla sonen på lungtest och läkarbesök inför uppbådet. När man är på jobb är det inte det enklaste ska jag säga, och att dessutom hörbarheten är på noll inne i fabriken gör inte saken bättre. Då får man avbryta arbetet och söka sej utomhus eller har man lite tur går det också i omklädningsrummet. När man väl kommit så långt är det endera upptaget, eller telefontiden slut för dagen eller så hittas inte rätt personal för ämnet eller så svarar ingen alls. Så i två dagar har jag farit som en skottspole i fabriken med nallen i högsta hugg men äntligen så är allt fixat och klart. Kunde så ringa och meddela sonen att allt är ok. Egentligen skulle han ha ringt och fixat själv men i skola är det heller inte det enklaste.
Det är väl ungefär det mest spännande som hänt mej i dag om man bortser från att jag putsat upp kylskåpet eller jagat efter dammsugaren. Mycket glamoröst jag vet.
Resten av kvällen ska jag försöka vara så stilla och avslappnad jag kan. Har en rätt bra kriminalroman på gång Svärmaren av Anna Bovaller som borde hålla mej sysselsatt.



Dagens bilder har inget med dagens inlägg att göra utan hamnade mest här för färgernas skull. Har ett par gånger beställt produkter från Dermoshop och jag tycker de är verkligt bra och så finns det mycket oparfymerade produkter som jag gärna väljer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar