Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 21 mars 2014

Bekvämt på fötterna


Det här med länkskor har blivit en hel vetenskap.
Det värsta är att andra tror sej veta vilka skor som är bekvämast och passar mej bäst. Asics tycks de flesta köra med men inte jag. Har provat olika modeller av dem men först i dag hittade jag ett par jag hade kunnat tänka mej, men de skrek av färger så jag hade fått ha solglasögon på vid varje användning.
Nej Nike ska jag ha, de har alltid passat och nu behövde jag ett par nya till den kommande resan där jag lär ska gå en hel del.
Så är det en massa frågor om var man löper eller går, grus eller asfalt, stötdämpare och hela balletten. Snart hamnar man väl och väga in sej också för att få de mest lämpliga. Då börjar jag gå barfota.
Det jag ifrågasätter mest är de hutlösa priserna på länkskor, är det ingen annan som bleknar?
Nej tacka vetja den gamla goda tiden när man köpte Strollers från bybutiken för några tiomarkssedlar och de tog en igenom ett år och så följande vår blev det att skaffa sej ett par nya.

Vet ni vad? Det är FREDAG! och jag har tre hela långa dagar ledigt framför mej.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar