Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 9 mars 2014

En helg med sol


Det har varit en bra helg med sol och våriga vindar.
Länkskorna har åkt fram och de tjockaste vinterplaggen har jag börjat tvätta bort. Det är ju inte mer än att ta fram igen om det behövs ännu.
Kvinnodagen till ära hade mamma och jag en dejt i växthuset så länge solen var oppe. Patrik fick agera betjänt och serverade ännu varmt fröknäckebröd åt oss. Men strax solen for bakom trädtopparna kom kylan och vi sökte oss inne. Här inne var det minst lika bra eftersom vi lät Leonard sjunga för oss på tv och vi satt och suckade förnöjt och drömde oss tillbaka till ljuvliga konserttider.
Gubbarna hade vi skickat på hockeymatch och hem kom de med mat åt oss mitt i Hallelujah.
Har förnyat garderoben med pastelligt inför våren och vår resa. Fick presentkort av Patrik till julen och tacksamt shoppade jag loss på det.
Söndagen har bestått av långpromenad pulled pork virkning läsning, ja sånt som hör en bra söndag till. Nu har jag skissat upp ett motiv och ska väl så småningom söka fram penslarna, men undrar om jag inte borde ta en snabbvisit till kära farmor först. Känner att det börjar bli dags.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar