Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 28 mars 2014

Omvänd ordning


Fredagsgodis har jag alltid köpt till mina pojkar.
Det har hört till och varit förväntat att så skulle va. Allt tills de blev stora och hade sina egna pengar att köpa vad de ville för.
I kväll blev det omvänd ordning. Jag var så otroligt sötsugen och när lillebror skulle in till stan föll jag för frestelsen, "köp hem en påse godis åt mamma, snälla!"
Snäll är just vad han är och jag fick mitt godis, ibland behövs det så väldigt lite.


Annars är det mest som en fredagskväll ska vara, underbar, härlig och mysig.
Jag måste ännu dra på munnen åt mina fantastiska arbetskompisar och de funderingar vi alltid tycks få så här sista dagen på veckan. Dagens var funderingar kring hamstrar som blir sjuttio år på två år.
Första reaktionen var att tänk så skönt, då skulle pensionen komma snabbt men så kom vi till att vi aldrig skulle hinna ur spjälsängen före vi skulle börja hojta att vi tappat löständerna och blöjstadiet skulle vi aldrig hinna ur. Så skrattar vi så mascaran rinner och konstaterar att det är tur att helgen kommer emellan så vi får vara ifrån varann och lugna ner oss.
Skyller allt på att vi är trötta och slitna en fredag eftermiddag och hjärnan har slutat fungera.
Nåt måste vi ju skylla på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar