Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 2 mars 2014

Färgstarkt


Gick från gråskalan till det färgstarkaste jag kunde.
En riktigt rolig teknik den här akrylen så jag får väl hålla mej till den nu ett tag känns det som. Har väl alltid känt att det inte går att stoppa mej i nåt fack vad gäller konstutövning utan jag behöver ha fria händer att pröva och testa.
Bordsstaffliet är det min gubbe som tillverkat. Han gjorde ett åt mej för massor av år sen när jag höll på med oljefärger och ett åt sin faster som höll till i både akvarell och akrylvärlden. Mitt var av sämre kvalitet och höll inte men när hans faster gick bort för några år sen så fick jag hennes staffli som var stadigare. Jag hittade några akryltuber som följde med i målargrejerna jag fick efter henne och nu har jag användning för dem också. Varma tankar till dej Ruth.


Annars har det varit en söndag med Vasalopp i tv rutan, promenad med hunden och fågelsång. Krattat ihop några kärror med kvistar och pratat med grannfrun som jag inte sett på hela vintern. Vart håller världen på att ta vägen undrar jag. Bakat fröknäckebröd och mandelbröd med ost.
Lillebror har hämtat hamburgare och franskisar åt familjen och som pricken över i:et tror jag bestämt jag ska vira in mej i pläden, dricka varm choklad och läsa en god(Amarone)bok resten av kvällen.
En söndag när den är som bäst.

4 kommentarer:

  1. Svar
    1. Ja visst blir man glad av färger ! :)

      Radera
  2. Snyggt! Ir den till salu? h.syster :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Syster, he mesta ir ti salu jär vi oss! He ir ba ti bjud ;)

      Radera