Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 15 mars 2014

Pärlor


Dagens soliga timmar tillbringade jag inomhus med hushållssysslor, sängklädsbyten och så skulle kylskåpet ha påfyllning. När detta var klart hade solen gått i moln, blåsten tilltagit och snöflingor t.o.m visade sej.
Åkte med storebror in till byn för att beställa EIK: s träningskläder som man fick prova i dag. Gubben och jag tog varsin joggingdräkt, bra att svansa omkring med här hemma och att dra på sej när man står på sidan av plan och kollar in en och annan match.
Resten av dagen har blivit en innedag och inte mej emot, det här vädret lockar inte särskilt mycket.
Mot kvällsidan har det bara varit jag och lillebror hemma och eftersom han köpt en finfin vinylspelare tog jag tillfället i akt.



Jag äger två riktiga pärlor i min vinylsamling.
Songs of Leonard Cohen från 1968, hans första LP. Och Death of a lady´s man från 1977.
Den från 68 har jag också som cd så den är det inga problem med att lyssna på om jag känner för det.
Men den från 77 har jag lyssnat igenom en gång och jag har ändå haft den i min ägo minst ett par år.
En skiva som Leonard själv inte är så stolt över och som har ett litet annat stuk än hans övriga ( har säkert nåt med producenten Phil Spector att göra) men jag kan inte låta bli att gilla den ändå.
Fick lov av lillebror att spela igenom skivan i hans rum och det tackar jag för. Han tyckte inte heller den var så pjåkig eftersom det är mera "go" i låtarna.


Zeb han ska förstås alltid vara med och under skrivbordet är det tryggt och bra. Tror bestämt att han är ett riktigt musik freak.                                                    

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar