Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 29 mars 2014

Ute i naturen


Ljuvligt med ledighet och solsken. Hela paketet alltså.
Har spenderat rätt mycket tid ute i dag. Sedvanlig doggilänk så länge det ännu var påfruset. Zeb har förövrigt sovit ute sin första natt sen i höstas nångång. Tyckte det var dags nu när han verkar ha så varmt om nätterna här inne och flyttar sej fram och tillbaka. Han är ju mammas pojke så helst ligger han på golvet bredvid mej men i går när jag frågade om han ska sova ute i natt var han genast redo för det. Men det kändes inte bra att lämna honom ensam där ute i mörkret och jag har sovit dåligt det måste erkännas. Mitt i natten måste jag upp och se i köksfönstret men han sov så lugnt med stjärnorna vakandes över honom på den klara himlen. Han är ju vår lilla bebis.


När vi satt med kaffet ute på terassen i dag efter att ha svetsat armeringsjärn och gjort trädgårdskonst (får inte visas på bild före grönska har växt över det mesta har gubben bestämt) så kom vi på att vi skulle ut till Gäddsjön. Den ligger utefter Utterleden.
Sagt och gjort, det vara bara att byta kostym och hoppa i bilen. Vi gick några kilometer i ojämn terräng och det var riktigt skönt och avkopplande.


Fantastiska färger i naturen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar