Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 5 mars 2014

Styrkt av en kaffetår


Har gjort mer än nödvändigt i kväll.
Ibland måste jag fråga, kvinna kan du inte bara sitta still en kväll. Det är inte det att jag ränner världen runt, nej jag älskar mitt hem och min borg och känner mej vansinnigt lycklig varje dag jag kommer hem. Men sitta still har jag väldigt svårt med, det finns ju alltid nåt att göra.
Började med att tömma frysskåpet och ta varorna till svärmors frys. så har vi igen ett isfritt frysskåp och nu får det stå över natten och torka. Passade på nu när det var minimalt med matvaror uppbunkrat, då går det så mycket smidigare.
Lämnade framme lingon som jag gjorde sylt av och hittade tårtdeg som jag smälde ihop julstjärnor med hallonsylt av. Tänkte att det är väl ändå bättre än att slänga trots att degplattorna kändes torra. När man så har ugnen varm en gång så gör man väl också lite smaskiga mandelbröd.
Svärmor hade städat sitt hjälpkök i dag och jag ville förstås inte vara sämre så jag tog i alla fall ett skåp medan jag med jämna mellanrum sprang in till köket för att röra i nån sylt eller slänga ihop kvällsmat.
Det är nämligen inte bara vid äldreboenden städning går som en löpeld, det händer också ute på slätterna. Att tvättar en fönster ska banne mej alla ha sina fönster tvättade.
Då är skönt att sätta sej ner med en styrketår och fundera vad man egentligen håller på med.
Nästa vecka ska jag ta en kväll då jag inte rör ett finger.
I morgon kan jag inte för då ska jag....och på fredag går det inte heller för då skulle jag ju göra det och det och sen så.....

2 kommentarer:

  1. Nä nu får du verkligen ta och varva ner lite!!!
    Gör som jag... Sitt framför datorn och njut av att du INTE behöver göra allt det där som alla andra tycks göra...
    Kom sen hit på kaffe när du nångång hinner med det mellan varven. Kramar

    SvaraRadera