Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 4 februari 2015

En trevligare dag


Den här dagen blev en betydligt trevligare dag.
På morgonen möttes jag av kafferumsmålaren och jag fick visa och förklara hur jag tänkt mej. Jag fixade med stegar och skruvade ut skruvar ur väggarna. Sökte desperat efter en tygrulle som var som bortblåst, allt tills jag hittade den förstås. Räknade stolsben, mätte teskedar mm.
Efter kaffepausen bytte jag om för att åka på uppköp till staden.
Jagade muggar, diskborstar och annat nödvändigt. Satt och klickade tavlor hos Studio T-A och blev bjuden mera kaffe. När tavelbeställningen var klar och jag yrat omkring bland hyllor tittade jag på klockan. Det hade gått 1,5 timme över matpaus och jag tog mej in till Fredrikas för en härlig salladstallrik. Har man fullt upp hinner man inte registrera att man är hungrig tydligen.


Tillbaka kom jag med allt som jag tänkt mej och var rätt nöjd faktiskt, trots att jag fått tänka om en del. Målaren hade kommit rätt långt under timmarna jag varit borta och när arbetsdagen var slut kunde jag se slutresultat av den ena färgen jag valt. Där i sin helhet såg den mycket bättre ut än då han just kommit igång. Hade lite hjärtsnörp där och då över att färgen kanske inte skulle falla väl ut. Men det gjorde den då till slut.
Spännande fortsättning på målarfronten i morgon. Det har varit en superkul dag och jag ser så fram emot dagen när vi får ta i bruk vårt nya kafferum.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar