Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 20 februari 2015

Veckans absolut bästa kväll


Det finns hur mycket positivt som helst att ta till när det kommer till en fredag kväll men jag tror ni läst om dem tillräckligt många gånger.


I stället blir det små bilder från köket.
Det är liksom inte alltid så enkelt att komma på vad skriva och vad fota.


En i familjen har nu påbörjat sin resa mot Falun och åtminstone söndag hamnar jag att leta en klarblå jacka i publiken. Och svart mössa, det är det säkert ingen annan som har.


De andra har också hockeymatch på gång och tåg och matchbiljetter har bokats under kvällen, allt i en enda salig röra. Men jag har puschat på när ämnet kom på tal. Man ska göra det man tycker om och har möjlighet till.

 

Detta i sin tur kan ju betyda att nästa gång är det min tur. Åtminstone kan jag ju hålla fram det som försvarstal i fall det blir nödvändigt. Gäller att va smart ju.


I kväll är det final i På spåret. Ett av de några tv program vi faktiskt tittar på tillsammans. Där får man vara ute på resor och äventyr också, endast fantasin sätter gränser. Skön fredagskväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar