Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 22 februari 2015

Fix söndag


Söndagar är rätt härliga kan jag tycka.
En dag för vila, träffa folk, röra på sej, ut i friska luften eller bara vad man känner för helt enkelt.
Här blev det rätt mycket soffhäng för att följa med vad som händer i Falun. I ärlighetens namn var jag nu inte så intresserad för jag somnade visst bort när finskorna åkte. Men vi hade lite koll på var sonen befann sej och redan det gjorde att jag kunde tänka mej att kasta ett öga på tävlingarna eller publiken om vi nu ska va helt ärliga.


Som alltid när nån av sönerna är borta en längre tid storstädar jag deras rum.
Annars bryr jag mej inte i om de vadar fram i damm, det är deras ensak att hålla efter rummen, men tillika vill jag att det ska kännas bra att komma hem igen och vad är väl bättre än ett rent och prydligt sovrum.
Så jag fick ett ryck och tvättade fönster, bytte gardiner, sängkläder, torkade damm och strök möbelvax. Det slår mej alltid hur mycket fina snickeridetaljer som finns i deras rum. Inga slit och släng möbler eller snickeriarbeten, utan sånt som kommer att finnas i generationer framöver.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar