Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 8 februari 2015

Hyllan


Eller hyllorna, det är ju ändå två separata hyllplan.


Kan tänka mej att innehållet kommer att ändra lite vartefter årstiderna växlar. Just nu känns detta rätt.


Just detta ohyvlade gillar jag allra mest. Det var nog därför jag beslöt att göra hyllplanen av vårt virkesförråd.


Hyllorna blev pricken över i:et i sovrummet som jag nu anser vara klart. Vilket naturligtvis också blivit mitt favoritrum i vårt hem. Känner att här har jag givit mej fritt spelrum.


Detta är dagen efter stormen.
Vilken natt det har varit! Gubben och jag låg vakna mitt i natten och lyssnade till vinden som rev och slet utanför stugknuten. Till sist tog sömnen över i alla fall och jag sov gott ända till morgonen. Utanför ser det ut som värsta förstörelsen med grenar och kvistar överallt. Pilträden är nog länsade med snart hälften av sina kvistar. Ingen vacker syn och nu hoppas jag att lite snö kunde täcka det värsta.
Dessutom känner jag att en förkylning är på gång och den motarbetar jag så mycket jag hinner. Dricker varm honung och ingefära vatten och vilar. Det har jag gjort hittills i dag. Men nu tänker jag hoppa i duschen och göra mej anständig. Det är nämligen hudvårdsparty på Amerikagatan som gäller om ett par timmar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar