Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 27 februari 2015

Före och efter


Ni kommer att få en hel radda dåliga bilder i kväll.
Vårt kafferum på arbetet som jag piffat upp efter önskemål av chefen.
Här en före bild med smutsiga kalla väggar, litet fönster och flagande målfärg.


Här med ett nytt större fönster som släpper in ljus och med bra vädringsmöjligheter. Nya färger på väggarna. Det var den mörkare som for i helt fel nyans än det jag trodde skulle komma, men vi har vant oss och folk har t.o.m velat ha reda på färgkoderna till båda färgerna. Senast i går hörde jag att det är "så jäkla snyggt" och det känns ju väldigt bra.


Så dessa tavlor som kom upp i dag. De blev pricken över i:et. Spårvagnen från Prag som det bästa gäng någonsin besökte för snart tre år sen. Den resan gläder vi oss åt än i dag. Den andra är bara en som jag fastnade för och kommer att ha som förebild till varsin akvarell åt mina söner.


Ett till köksskåp lades in och mikrougn flyttades samt bestick och tallrikar så att de finns på två ställen och därmed ger spridning på folk när det blir matdags.


Färgerna gifter sej med varann.


Här var också en stor vägg som behövde få liv. Det åtgärdades med Marimekkotyg. (tack till Ernst, du gav mej ide´en) De orangea retrostolarna var som stomme i hela projektet och här tar färgerna upp varandra bra.


Nya snygga sopkärl, en ordentligt stor anslagstavla och tidningsställen hade jag en montör att vika till av grovt galler som sen skickades in via måleriet.


Förvaringskorg för muggar.


Skedlåda.


Och så telådan.
Så med små enkla medel och liten budget fick vi ett nytt fräscht kök.
I trappan hade jag samma montör att svetsa till en ny ledstång som gick samma väg som tidningsställen. Det har varit ett roligt projekt och ännu bättre med påhejande arbetskamrater.

4 kommentarer:

  1. Wow vilket fräsigt kafferum ni fick! Jättesnyggt! Nu andas ni energi på kaffepauserna! /Carolin

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Carolin! Vi hoppas på massor av energi:)

      Radera
  2. Jättebra gjort, snyggt :)

    SvaraRadera