Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 28 februari 2015

Det gröna sköna


I natt kom Falungossen hem och två timmar senare gav de två andra i huset sej i väg mot huvudstaden. Ishockey står på schemat.
Själv var jag så glad att få somna om och inte behöva upp så okristligt en lördag. Zeb fattade strax galoppen i morse när Falungossens dörr var stängd. Nu är han hemma, äntligen! Sen låg han vid dörren och väntade på att den skulle öppnas.


Jag var riktigt pepp på att fräscha upp i hemmet redan från morgon. Eftersom vi skriver sista februari i dag så borde det börja närma sej vår på allvar. Då vill jag ha in mera av den gröna färgen.
Tvättade fönstren i vardagsrummet och bytte gardiner och kuddar. Lite piff med gröna detaljer på bordet och så var det klart.


Så äntligen fick jag framdraget symaskinsmackapären och svirrade till sovrumsgardiner av tyget som bara legat och väntat.


Nu till kvällen kommer mamma för att hålla mej sällskap eftersom hon också är hockeyänka för dagen. Till det har jag köpt hem lite smått och gott så vi hålls på bra humör hela kvällen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar