Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 1 mars 2015

Mars


Tänk nu är vi inne i mars månad.
Vilka härliga tider ligger inte nu för våra fötter. Alla utom jag hade rejäla sovmorgontimmar och jag lät dem sova, vissa kom från huvudstaden på morgonkvisten och hade mycket att ta igen.
Själv var jag målarsugen och det är en lämplig sysselsättning när andra behöver få sova. Har ju ett tag haft bilden i skallen så det var inte annat än att sätta igång. 2,5 timme senare var akvarellen klar och jag har tänkt tvinga den på min förstfödde. Försökte sätta hans Golf på bild men tror det blev en Fiat.
Hursomhelst ska den så småningom till inramning.
1 mars och solen har visat sej. Så jag tog tag i krattan och började samla ihop alla kvistar som ligger överallt på gården. Har aldrig varit så tidigt igång men ännu är marken rätt frusen och det var enkelt att samla. Det var runt pilträden där det är som värst där jag tog. Skottkärran gick bra på barmark men trilskades i snödrivorna. Hoppas nu inte hur många som helst såg mitt tilltag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar