Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 8 mars 2015

En söndag


Vilken härlig söndag vi haft, och än är den inte slut.
Då syftar jag på vädret som har bjudit på ljumma vindar och en sol som börjar värma så smått. Själv är jag halv om halv ännu och tröttheten ligger som ett ok över axlarna och ögonen känns grusiga. Men hädanefter är det bara att dra upp snoret och ta sej vidare. Har varit ute ett par vändor under dagen och samlat ännu lite kvistar och på en blöt och lerig promenad med hunden.
Det som göms i snö kommer upp i tö...
Lillebror har frivilligt !? mockat hundens glidminor som han lagt under vintern lite här och där och jag fick syn på min länge försvunna lilla sekatör bland gräset vid hallonbuskarna. Se där!
Efter en vecka borde jag befinna mej bland fjällen och det ska bli så skönt att koppla av. Gubben har fixat skidorna och jag har sneglat så smått på hans tilltag, undrar om det alls var nödvändigt. Ännu har jag inte bestämt om jag överhuvudtaget tänker stå på de armade trälapparna.
Men före det kommer årets hittills roligaste happening att gå av stapeln men det tar vi lite senare.
I går kväll hade jag nöjet att vara alldeles ensam och fy tusan vad jag kan tycka det är skönt ibland.
Så jag fullkomligt täckte köksbordet med målarduk färger och penslar och drog till med magnolior den kommande våren till ära.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar