Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 24 mars 2015

Små förändringar


Som sänglampor har vi en lång tid haft två olika gubben och jag. Nåt som ungarna i tiden haft till sina skrivbord. Med nya sovrumstapeter föddes tanken på att få till nåt mer helhetligt så småningom. Eftersom jag visste att Ikea skulle besökas på hemvägen från fjällen kollade jag in lite extra deras lampsortiment och fastnade direkt för denna. Den är stor och charmig och har det där lilla extra i form av svartvit tygsladd. Så gillar jag också den lilla enkla av och på knappen som sitter behändigt till när ögonen börjar rulla i huvudet och boken smäller in i näsan. Inget sökande efter brytaren längs sladden eller nånstans högt upp.
Det allra sista av luftrummet i bilen packades alltså med två stycken av dessa godingar och jag var nöjd och är fortfarande nöjd. En sann njutning att läsa om kvällarna med bra belyst uppifrån.
Förövrigt tyckte jag Ikea hade mycket fint den här gången. Speciellt deras uppbyggda kök var sånt som fick mej avundsjukt att sucka. Två av deras soffor likaså. Så kommer jag hem och visar bilder jag tagit med mobilen för ungarna och de tar ner på möblerna direkt. Säger att sånt kan man inte köpa, kommer att gå upp i fogarna gnissla och ha sej. Ja så är det väl med möbelsnickare i huset. Men det hjälps inte, jag tyckte ändå att det fanns mycket fint.
Men jag fick i alla fall mina hett efterlängtade sänglampor och kan konstatera att små förändringar kan göra stor skillnad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar