Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 20 mars 2015

Home sweet home


Här kommer mamma och jag, skiddrottningar Äkäs aldrig förr har beskådat.

Men nu är vi hemma och det är trots allt så otroligt skönt.
Vi har haft fantastiska dagar med sol, gnistrande snö och tankat mera ork. Vi har verkligen vilat upp från vardagens bestyr och måsten. Sovit när vi behövt det och gjort bara sånt vi själva varit peppad på att göra. Jag har läst och ritat lite grann, kanske mindre än jag tänkt från början men timmarna har gått så otroligt fort så före man hunnit blinka har det åter blivit kväll. Att bada bastu varje eftermiddag är en lyx i sej, att ta en promenad in till byn om man så känt, ut och äta när man inte ids koka maten själv... Ja så vill jag att min ledighet ska va.
På hemvägen svängde vi in till Ikea, åt deras köttbullar och handlade. Bland annat nya sänglampor till gubben och mej. Trodde inte vi skulle få rum i vår fullpackade bil men med lite ommöblering och med oss kvinnfolk fastspända mellan väskor och kläder som i skruvstäd så kunde jag ta hem två stycken. En har jag monterat och det blev super, jag är så otroligt nöjd. Så med dessa lampor är vårt sovrum komplett kan jag tycka.
Zeb hade svårt att tro att vi verkligen kom hem när vi svängde in på gården men när jag öppnade dörren och började prata med honom föll han in i världens glädjedans. Tror vi båda två var lika lyckliga av att se varann. Nu i kväll har han inte vikit från vår sida.
Tillbaka i morgon med mera bilder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar