Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 2 mars 2015

Lite drömmar


I dag var första gången jag var inne i uterummet sen i början av december när vi drack glögg och åt pepparkakor där.
Helt enkelt för att jag inte sluppit. Några gånger har jag stått och ryckt i dörrhandtaget men den gamla kolven har hakat upp sej så jag har lämnat på utsidan. Däremellan har drivorna varit höga så det inte ens lockat lite.
I går beklagade jag mej efter att ha ryckt och knyckt för familjen. Gubben sa att det bara är att kliva in genom ett fönster. Så slapp han enklast undan. Men snickaren hörde min vädjan och fixade och trixade med dörren så nu fungerar den behjälpligt igen.
Så i dag var jag inne en vända men ännu var det ganska trist där. Några flugor som låg med benen i vädret och sen inte mycket mer.
Men snart snart är säsongen här igen och lite kan man nog börja drömma sej bort till varmare dagar och grönt mjukt gräs under fötterna och härliga kaffestunder i uterummet.
Det lättar lite när det hostas och snoras i alla hörn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar