Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 18 mars 2015

Sista skiddagen



Nu är det sen onsdag kväll och vi sitter och hänger i soffor och stolar. Trötta efter en intensiv dag och snart tar vi natt.
Vi tog oss in till byn och Jullis i går kväll och fick suveräna pizzor oss serverade. Jag vräkte i mej hela och funderade  sedan om pizzorna blivit mindre eller min magsäck större. Jag vill tro på det första.
Eftersom solen visade sej från sin bästa sida kunde inte mamma och jag hålla oss från skidspåren i dag heller. Och som otränad med endast 50 meter på skidor hemma så får jag nu smålida för det. Mitt opererade knä har sagt till på skarpen och är nu svullet och sjukt. Så jag har packat ihop skidorna och så lär de ska få vara till ett annat år.
Mamma och jag tog den sedvanliga souvenirshops rundan i dag och provsatt korgstolar på ett café medan vi drack Tazza choklad. Sen tog vi oss alla över till Ylläs sidan där det är mera liv och rörelse i backarna.
Efter det befann vi oss plötsligt på restaurang igen eftersom karlarna tyckte vi "uppfört oss skapligt" i dag och jag åt de mest smakliga batatfranskisar jag tror går att åstadkomma.
I morgon väntas det sämre väder så vi har tänkt bege oss på utfärd med bil den sista heldag vi har här uppe i fjällen.
Men under dessa dagar har jag lyckast överraska mej själv med att njuta som allra mest i skidspåret och äta pizza som en hel karl.
På bilden skyddsrenen som lillebror köpte sin mommo efter att hon vurpat i spåret och fått hjärnskakning för många år sen. Sen dess följer den alltid med på resorna hit upp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar