Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 29 mars 2015

Sommartid


Så var vi igen över på livets ljusa sida och sommartid.
Undrar om jag tänker likadant i morgon när väckningsalarmet går och klockan egentligen är 04.00?
Nåja det tar några dagar och så är detta normalt igen, men visst är det nåt av det onödigaste vi håller på med, det kommer man inte undan.
Det blev en riktigt bra kväll i går och visst hade vi Earth hour också här. Nu blev det så att vi for in till stan för att äta. Hade tänkt pröva nya Korv Görans men attans så populärt det stället är, proppfullt så vi fortsatte vidare till det beprövade O`Learys. På hemvägen köpte jag glass och när timmen började satt vi i stearinljusens sken och åt dajmglass. Inte illa alls.
Ett segelfartyg i modell större tavla har länge legat på min to do lista, och det blir ju inte före man gör den eller hur? Jag hade bestämt mej för att det skulle ske under den här helgen men timmarna går och så har man i skallen hela tiden att efter att jag gjort det och det, då kanske jag tar tag i det. Vilket betyder att det aldrig blir av. Så i dag i stället för att ställa till med mat rensade jag köksbordet och spred ut mina målarpenslar och pyttslar. Visst blev det mat ändå medan jag lät målningen torka i omgångar och betrakta på avstånd och när det blev tid att äta skuffade jag bara ihop så mycket att vi fick rum vi tre som var hemma.
Den här målningen var nåt av det roligaste jag gjort på länge. Kanske för att det "flöt"på så bra och jag var så inspirerad och taggad. Sällan kommer det nån analys från familjen om mitt målande men i dag har det kommit från alla, enbart positivt. Förutom då gubben i början av proceduren fick ur sej att inte ska väl vågor vara så svarta? Då bad jag honom knipa igen och återkomma.

2 kommentarer: