Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 28 mars 2015

Lördagsfeelis


Att vakna till ett ordentligt strilande utanför fönstret och veta att man kan ligga och dra sej hur länge man själv vill är en känsla som slår mycket. Stiger man upp klockan fem en hel vecka förstår man att njuta av en lördagsmorgon som denna. Lillebror hade skoldag i dag så han var tidigt igång, men så är han ju självgående också och klarar sej.
Plötsligt hade de två andra kommit på den "goda" ide´n att besöka ett par cykelaffärer och inte gick det bättre än att en till cykel följde med hem. Nu sitter då tre Trek ägare och gör narr av min Tunturi, men det kan de gott göra för jag är fullständigt nöjd med min cykel och tänker behålla honom länge än. Dessutom cyklar jag inte med märket som en hel del andra tycks göra.
Det betydde att jag fick några sköna timmar i ensamhet och nu låter det som om jag ogillar familjen vilket jag knappelunda gör, men det är så behövligt med lite tid i ensamhet.
Jag bakade bullar och pysslade runt med lite påsksaker för att hinna njuta av dem en kort tid som ju påsken är. Gjorde en inbjudande utekruka vid trappan fast snöslaket vräkte ner.
Plötsligt dök mamma upp så där passligt efter att första bullaplåten tagits ur ugnen och jag kunde konstatera att ljuvlig bulladoft sprider sej kilometervis. Så det blev mjölk och bulla och en pratstund.
I kväll borde vi delta i Earth hour fast jag tycker vi har det lite varje dag. Vi lever i ett mörker hos oss alltid. Så lite lampor på som möjligt och då mycket hellre tända ljus. Men vi får nu se, det kan ju komma nånting mycket bra på tv också som gubben påpekade. Själv tänkte jag att vi kunde äta nåt gott i fladdrande ljuslågor. Så olika är vi.
Apropå tumnageln vill jag bara säga att pyntar man till påsken så är det lika bra att löpa linan ut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar