Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 30 mars 2015

Hallå vädret!


Det är ju ingen fason på vädret nu.
Tror inte det kan bli mycket äckligare än så här. Blött klibbigt slibbigt yäk! Ingen vill gå ut knappt ens Zeb. Lillebror tog sej an kvällspromenaden med honom och lämnade glatt över torkandet av tassarna till mej. Måste komma på nån tvättlösning i det fria åt honom snart. Jag blir galen av allt de där lurviga tassarna drar in.
På tal om lurviga tassar  så har jag inte visat vad jag fyndade i den suveräna souvenirbutiken Mailan putiikki i Äkäs. Gick omkring där och drallade och plötslig hängde en zebupojke framför mina ögon. Tänk det att se sin hund i nyckelknippsformat i en souvenirbutik. Jag fick hjärtklappning och svettåkomma av blotta synen. Överlycklig stegade jag ut ur butiken med en ny nyckelring med namnet Zeb ingraverat på baksidan. Kan eventuellt tänkas att hon som graverade hade tänkt att mitt namn skulle stå där eller min telefon nummer, men allt jag fick ur mej var ZEB! och så fick jag skriva ner namnet på papper. Vilket kanske var tur för annars hade det säkert stått SEP! Vilket i och för sej också varit lite originellt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar