Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 2 februari 2015

Trött


I kväll är jag faktiskt rejält trött.
Vill egentligen bara lägga huvudet på dynan och andas djupa långa andetag.
Så här trött blir man när man arbetar sida vid sida med gubben. Det är väldigt sällan det händer, trots att vi finns på samma arbetsplats. Vissa dagar ser jag inte till honom sedan vi kommer dit före vi åker hem igen. Men det är så jag helst vill ha det också. Har sagt att för allas bästa och vårt äktenskap så ska de verkligen försöka att hålla oss i varsin ände av byggnaden. Det har de förståelse för men ibland så krisar det till sej och i dag behövdes jag då där på hans domäner.
Det är då det inte blir bra alltså.
Först så kör han med mej och jag ifrågasätter det mesta som de håller på med där och det går ett par timmar. Sen så... ja, går det inte så bra. Men det går över det också. Gillar bara inte arbetstakten där och allt bytande, plockande, tidspress osv. Till sist är jag alldeles snurrig i skallen.
I morgon blir också en sån dag. Men sen onsdag blir det roligheter, men det tar vi då.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar