Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 21 februari 2015

Ensam på stan


Jag har spenderat några timmar alldeles för mej själv i Kokkola i dag.
Faktiskt skön att åka i väg så där, välja cd skiva omsorgsfullt före man backar ut från gårdsplanen och sjunga för full hals allt tills man parkerar utanför första affären.
Det jag mest hade i huvudet var fårskinn av nåt slag.
Favoritstolarna som används dagligen och som var så gott som felfria trots sin ålder när vi köpte dem har tyvärr börjat spricka. Ja eller ena stoldynan har fått en spricka i konstlädret. Synd på nåt som verkligt är bekvämt och som jag inte på långa vägar ännu tänker göra mej av med. Ännu har jag stora planer på användningsställen för dem. Så jag hittade två perfekta skinn, sydda som rundlar som fick följa med hem.


Annars gick jag mest runt och kollade, bara för att jag hade tid och kunde. På Rosso åt jag vitlökskyckling och mådde prima.
Det är skönt med såna här dagar också och jag visste att är jag hemma så städar jag hela dagen. Då igen frågar jag mej vad det är för ledigt. Så nu sitter jag här med damm här och var men det lär vara kvar till en annan dag. Nöjd över att jag prioriterat rätt på min lediga dag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar